Cautare

794 de rezultate pentru "regizori americani" (7.79 secunde)
Doi dintre cei patru cetateni americani disparuti dupa ce au fost rapiti saptamana trecuta in orasul Matamoros, in nordul Mexicului, au fost gasiti morti, a declarat marti guvernatorul statului.
In urma exploziei au murit 13 soldati americani si peste 170 de civili care incercau sa fuga din tara dupa ce talibanii au preluat puterea. Oficialii americani au confirmat moartea militantului terorist si au notificat familiile militarilor ucisi.
Trei militari americani au fost ucisi si mai multi altii raniti intr-un atac cu drona impotriva trupelor SUA stationate in nord-estul Iordaniei in apropierea frontierei cu Siria, a anuntat, duminica, presedintele american, Joe Biden, care a atribuit atacul gruparilor pro-iraniene, relateaza Reuters.
unele interne (va scadea sau va creste gratierea lui Cozma scorul electoral al PSD) iar altele externe - cum va fi receptat omenosul gest de catre mai noii amici americani si europeni (care nu mai pridideau, in timpul mineriadelor si dupa, sa-si exprime oroarea).
Reprezentantii Printului Paul au afirmat ieri ca un grup de senatori americani, printre care si Hillary Clinton, si-ar fi exprimat fata de ambasadorul roman in SUA aprobarea fata de decizia Senatului Romaniei si speranta ca aceasta lege nu va fi promulgata ca atare.
Presedintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoana, se afla de ieri in Statele Unite ale Americii, unde va avea o serie de convorbiri cu conducerea Partidului Democrat din SUA si cu lideri ai Institutului National Democrat.
De ce in acest proiect de modificare a legislatiei in domeniul rutier nu au fost prinse exceptiile pentru membrii ambasadei americane si puscasii marini americani .
Cioroianu a avansat ipoteza ca acest contract este paravanul pentru inlesnirea contractelor dintre Dragos Seuleanu si politicieni americani. Seuleanu ar face lobby pentru un viitor statut diplomatic al sau in SUA.
7-9 se va inchide astazi, la ora 17.00, pentru a facilita mutarea in noua cladire, programul normal cu publicul urmand sa fie reluat pe 14 septembrie. In perioada mutarii, pentru servicii de urgenta destinate cetatenilor americani se va contacta ambasada la numarul de telefon 021-200-3300.
Nu ma pot abtine sa-mi amintesc ca, pana in ultima zi, Hitler si apropiatii sai au sperat ca vor rupe alianta intre rusi si anglo-americani, fiind incapabili sa inteleaga ca, prin actiunile lor, au taiat orice punte posibila intre oameni sau natiuni.
In acelasi scop, ONG-uri finantate de americani, dar si de grupuri de interese mafiote din Romania au declarat ca alegerile au fost fraudate.
Lui Nastase i se falfaie de recomandarile americanilor Cu toate recomandarile proaspat facute de americani, presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, nu a ridicat nici macar un deget in favoarea ordonatei - ba din contra.
sa ameninte Curtea Constitutionala in urma respingerii legii Big Brother, comandata de americani. Cu pistolul dnei Nuland la tampla, Maior da din colt in colt.
In anul 2015 sper sa pastram graficul stabilit, vom finaliza impreuna cu partenerii americani un proiect atat de important, sistemul de aparare antiracheta, care va arata foarte clar determinarea Romaniei de a avea capabilitati si de a duce la bun sfarsit proiecte importante.
Numele lui Ioan Donca a fost vehiculat, in 1998, in legatura cu un prejudiciu de 512.252 de forinti si 1.666 de dolari americani, constatat de Curtea de Conturi in perioada in care acesta era ambasador la Budapesta.
Potrivit oficialilor americani, in aceste domenii exista oportunitati numeroase in perspectiva alinierii la standardele Uniunii Europene. Compania a semnat ieri un contract de 0,7 milioane de euro cu autoritatile locale din Giurgiu pentru un proiect care vizeaza modernizarea sistemului de iluminat stradal.
Noua privatizare a Fabricii de automobile Craiova continua sa starneasca interesul companiei Ford, care, potrivit declaratiilor ministrului Economiei, Codrut Seres, ar urma sa intre in competitie cu General Motors pentru preluarea intreprinderii.
“Activitatea dumneavoastra reprezinta o punte intre Bucuresti si Washington si o activitate care a salvat multe vieti de romani si americani in teatrele de operatii“, i-a spus Basescu, in cadrul ceremoniei de la Palatul Cotroceni, facand probabil referire si la actiunile din timpul crizei ostaticilor romani din Irak.
Asociatiile nationale de franciza sau de francizati au tot interesul sa ofere cifre mari in ceea ce priveste numarul de francizati, pentru a atrage francizatorii straini, in special pe cei americani.
Pierderi estimate la nu mai putin de 300 de miliarde de dolari americani. Acesta este efectul profundei crize a creditelor ipotecare din SUA.
google-analytics.com